Εταιρία

Έμπνευση, συνέπεια και αξιοπιστία!
Η εταιρία eLogic.gr δραστηριοποιείται στον κλάδο της Πληροφορικής και του Διαδικτύου από το 2005, έχοντας ως έδρα την Πάτρα. Η επαγγελματική κατάρτιση στο εξωτερικό, καθώς και η πολυετή μας παρουσία στον χώρο του διαδικτύου μας έχουν διδάξει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με λεπτομέρεια και επαγγελματισμό, βρίσκοντας έτσι πάντα ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις σε κάθε είδους απαίτηση. Είμαστε άνθρωποι υπεύθυνοι και δημιουργικοί με βαθιά κατάρτιση και τεχνογνωσία.

Φιλοσοφία μας είναι πως η άμεση επικοινωνία με τον πελάτη είναι το κλειδί για μία αρμονική και επιτυχημένη συνεργασία. Είμαστε πάντα δίπλα σας πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την υλοποίηση του έργου, για να σας στηρίξουμε και να σας συμβουλέψουμε με τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών σας.
 

Η ομάδα μας


Παπαδόπουλος Αναστάσης
Υπεύθυνος Εταιρίας
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
MSc, University of Southern California
Ο Αναστάσης Παπαδόπουλος είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου University of Southern California (U.S.C.), Los Angeles με ειδίκευση στα Δίκτυα Υπολογιστών. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στις Η.Π.Α. για 7 χρόνια, σε εταιρίες παροχής υπηρεσιών internet και κατασκευής λογισμικού. Από το 2005 είναι ιδρυτής της eLogic.gr εταιρία παροχής συμβουλών, προμήθειας λογισμικού και υπηρεσιών internet.
Παπαδόπουλος Διονύσης
Υπεύθυνος Λογισμικού
Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
MSc, University of Texas , Austin
Ο Διονύσης Παπαδόπουλος είναι διπλωματούχος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το τμήμα της Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστήμιο University of Texas, Austin. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πάτρας, στην Atmel Hellas, Sennheiser Communications, Nanoradio AB σε τμήματα ανάπτυξης κώδικα για τεχνολογίες ασύρματων δικτύων τοπικής εμβέλειας (Bluetooth, Wi-Fi).

Μπαγουλή Καλλιόπη
Υπεύθυνη Internet
Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Τμ. Μηχ. Η/Υ & Πληροφορικής, Πάτρα
H Καλλιόπη Μπαγουλή είναι διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κάνοντας χρήση τεχνολογιών όπως HTML5, CSS3, PHP, mySQL, JavaScript, Jquery, AJAX, Flash και με εμπειρία σε δημοφιλή και αξιόπιστα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS), ασχολείται με την κατασκευή και την ανάπτυξη στατικών - δυναμικών ιστοσελίδων και eshop.
 Αγίου Ανδρέου 69
Πάτρα 26221
2610.274103